Gå til hovedindhold

Om Aabkc

Aarhus Billedkunstcenter (AaBKC) er et fagligt center for billedkunstnere i Aarhus og Region Midtjylland. Vi tilbyder faglig rådgivning og kompetenceudvikling, giver sparring på projekter og bidrager til netværksdannelse og samarbejde på tværs af fagligheder og erfaringer. AaBKCs mål er at styrke arbejdsvilkårene for lokale billedkunstnere – erfarne såvel som nyetablerede – og være med til at udvikle det lokale kunstmiljø i samarbejde med kunstnere, institutioner, erhvervsliv og i internationale netværk.

AaBKC har kontor på Godsbanen i Aarhus, et kulturproduktionscenter, hvor en lang række kulturaktører indenfor billedkunst, litteratur og scenekunst holder til.

Ansatte

Leder: Line Sandvad Mengers
E-mail: leder@aabkc.dk
Tlf.: 23453360

Projektleder, AaBKC International: Pamela Grombacher 
E-mail: international@aabkc.dk

Bestyrelse

Formand: Jesper Rasmussen. Billedkunstner. http://jesper-rasmussen.dk/

Næstformand: Jacob Juhl (Udpeget af Prokk)  Billedkunstner. http://www.jacobjuhl.dk/

Medlem: Andreas Führer (Udpeget af UKK). Billedkunstner. 

Medlem: Lone Koefoed Hansen (Udpeget af Centre for Advanced Visualization and Interaction (CAVI)) Lektor ved institut for Kommunikation og Kultur - Digital Design og Æstetik og kultur, Aarhus Universitet. (http://pure.au.dk/portal/da/persons/lone-koefoed-hansen(ae5c1697-dc84-4a67-8ba9-b7cb62bbaea3).html)

Medlem: Mette Skriver (Udpeget af BKF). Billedkunstner. http://metteskriver.com/

Medlem: Sally Messell-Dalgaard.  (udpeget af elevstanden på Det Jyske Kunstakademi). Studerende på Det Jyske Kunstakademi.

 

Barselsorlov

Leder: Kirstine Schiess Højmose (Barselsorlov)
E-mail: leder@aabkc.dk
Tlf.: 23453360