AaBKC Social

AaBKC Social er et netværksmøde, hvor man mødes over en frokost. En kunstner eller en anden kunstprofessionel indleder frokosten med et kort oplæg og lægger op til diskussion. Formatet er tænkt som en samtale mellem "frokostspiserne”, hvor man blandt andet kan snakke om projekter, dele ny viden/research eller diskutere udvalgte emner. AaBKC Social kan foregå forskellige steder; fx på AaBKCs kontor, i et atelier eller andre steder. 

AaBKC Social er en videreførelse af Workspace Social, som er udviklet af den irske kurator Mary Conlon. Under sit ophold som AaBKCs Curator-in-Residence i sommeren 2017 afviklede Mary, med stor tilslutning, fire AaBKC Socials.

Hvis du er interesseret i at stå for et oplæg, eller invitere på en social, kan du kontakte Aarhus Billedkunstcenter her.

  

 

Kommende AaBKC Socials:

Vi forventer at invitere til to socials i april 2018 - mere info følger...

 

Tidligere afholdte AaBKC Social:

#9 (2. marts 2018): TækkerAIR Aarhus - introduktion til Aarhus Billedkunstcenters nye residency-lejlighed på Frederiksbjerg, Aarhus. Lejligheden giver centret mulighed for at invitere internationale kunstnere, kuratorer og kritikere på arbejds- og netværksophold. I perioder hvor AaBKC ikke selv benytter sig af lejligheden, vil det være muligt for andre aktører at leje den, ligeledes til internationale kunstnere, kuratorer og kritikere. Lejligheden er sponsoreret af Tækker Group/Tækker Fonden. De Mezas vej 5, st th, 8000 Aarhus C.

#8 (7. feb. 2018): Mette Boel gav en introduktion til sin praksis og kom omkring begreber som sted, ikondyrkelse - og det hun kalder ‘flavour’. Talken vil tage udgangspunkt i et residency på Maltfabrikken i Ebeltoft. KH7, Sydhavnsgade 7, 8000 Aarhus C

#7 (14. nov. 2017): Elle-Mie Ejdrup Hansen fortalte om sit projekt "Et Gyldent Hus", som er hendes kunstneriske bud på en kunstnerisk helhedsbearbejdning af kirkerum, refleksionsrum, fællesareal m.m. på Det Nye Universitetshospital Skejby - en konkurrence, som Elle-Mie, sammen med tre andre kunstnere, er inviteret til at deltage i. Elle-Mies værksted på Den Blå Hest, Højbjerg.

#6 (24. okt. 2017): Olga Benedicte Sandborg fortalte om sit ophold i Helsinki. Projektdækket, Godsbanen.

#5 (10. okt. 2017): Maja Ingerslev, Else Ploug Isaksen og Bodil Sohn fortalte om gruppeudstillingen i.s.l.a.n.d. Projektdækket, Godsbanen.

#4 (15. jun. 2017) - Mary Conlon om The Museum of Mythological Water Beasts på ARoS Public

#3 (8. jun. 2017) - Mary Conlon om The Feminist Supermarket i Rum46

#2 (29. maj 2017) - Mary Conlon om Membership & International Studio Exchanges på KH7

#1 (26. maj 2017) - Mary Conlon om Ormston House & The Sustainability Plan på Den Blå Hest