Gå til hovedindhold

Søgeresultater

Generationsmøder

Aarhus Billedkunstcenter har udviklet formatet ’Generationsmøder’. Idéen med generationsmødet er, at to kunstnere på tværs af aldersskel mødes og udveksler viden, erfaringer, synspunkter og kontakter.

Fra Godsbanen til Gellerup

Borgerinddragelse, byudvikling og mangfoldighed i et kunstnerisk perspektiv

Kunstnerdrevne platforme i Region Midtjylland

Som en del af vores arbejde med et regionalt netværk for billedkunstnere, laver vi research på og formidling af kunstnerdrevne platforme og initiativer (opdateres løbende).

AaBKC Talk

AaBKC Talk er en række netværksmøder med fokus på den gode samtale. Til hvert møde vil to eller flere lokale, nationale eller internationale kunstnere og kunstfaglige aktører gå i dialog og diskutere et aktuelt emne. Alle deltagere er velkomne til at tage del i samtalen.

AaBKC Social

AaBKC Social er et netværksmøde, hvor man mødes over morgenmad eller frokost. En kunstner eller en anden kunstprofessionel indleder frokosten med et kort oplæg og lægger op til diskussion.

Kunstruten

   

Arbejdsliv

Aarhus Billedkunstcenter tilbyder rådgivning og sparring til professionelle kunstnere.

KunstnerPanorama

KunstnerPanorama og KunstnerNetværk Gellerup KunstnerPanorama er Fra Godsbanen til Gellerups mentorordning for kunstnere med interkulturel baggrund i Aarhus og omegn.

RETHINK Participatory Cultural Citizenship

Deltagende strategier i kunstneriske praksisser og projekter

Secret Diaries / Mental Landscapes (2014-2017)

Signe Klejs: Secret Diaries / Mental Landscapes Kunstprojektet Secret Diaries / Mental Landscapes er blevet til i forbindelse med Aarhus Billedkunstcenters store satsning "fra Godsbanen til Gellerup frem mod 2017, hvor Aarhus er udnævnt til europæisk kulturhovedstad.