Gå til hovedindhold

Til studerende

Som studerende på et kunstakademi og bosat i eller med relation til Aarhus, er du velkommen til at søge rådgivning og sparring det kunstneriske arbejdsliv hos Aarhus Billedkunstcenter. Kontakt centrets leder, Kirstine Schiess Højmose: leder@aabkc.dk, tlf. 23453360.

Vi henviser studerende til vores side for nyuddannede billedkunstnere - her kan I finde informationer, som er relevante for jer at vide, inden I færdiggør jeres uddannelse. Vi henviser også til vores informationer om fondsansøgning under menuen ’rådgivning’ - her kan I finde tips og lister over fonde. Vær opmærksom på, at visse fonde ikke støtter studerende.

Billedkunstnernes Forbund – BKF har et særligt medlemskab for studerende, hvor de blandt andet tilbyder faglige fællesskaber, gratis juridisk rådgivning og kurser. Det koster 50 kr./kvartalet og I kan læse mere her.

Organisation for kunstnere, kuratorer og kunstformidlere - UKK har også medlemskab med rabat for studerende. Foreningen har det særlige tiltag studenterforum. Medlemsskab for studerende koster 200 kr./årligt. Læs mere her.