Gå til hovedindhold

Social med SUSTAIN artist-in-resident Kevin Hunt

Skrevet 11. aug 2022

Mødelokalet på projektdækket, Godsbanen, onsdag den 17. August, klokken 9.30-10.30

Mød Kevin over en kop morgenkaffe og lidt brød og hør om hans interesse for bæredygtig kunstnerisk praksis og hans seneste eksperimenter med industrielt affaldsmateriale. På AaBKC Social vil Kevin fortælle om sin nuværende udstilling på KARST i Plymouth, UK og om sit fokus på sit to måneders ophold i Aarhus, som en del af vores SUSTAIN Slow travel residency.

Kevin Hunt er en Manchester-baseret kunstner, der primært arbejder med skulptur og installation. Han arbejder ofte i krydsfeltet mellem kunst og design og skaber kunstværker, der eksisterer i verden som fungerende objekter, såsom nøgleringe og møbler.

SUSTAIN er et program, der er udviklet i samarbejde med Castlefield Gallery, Manchester, der giver kunstnere mulighed for at fokusere på at udvikle en miljøbevidst kunstnerisk praksis i forhold til valg af materialer, udvikling og produktion. SUSTAIN ønsker at fremme professionel udvikling og udveksling mellem kunstnere, der fokuserer på co2 venligt og bæredygtige måder at producere og opleve kunst på.

SUSTAIN er støttet af Statens Kunstfond og Aarhus Kommune, Fonden for kulturelt samarbejde mellem Aarhus, Manchester, Aalborg, The British Art Council, Manchester City Council, Creative industries Trafford.