Gå til hovedindhold

Pop-up-kontor

For at opdyrke og styrke vores regionale netværk rykker vi i løbet af de næste tre år i flere omgange vores kontor ud i Region Midtjylland. Vi planlægger at besøge alle kommuner og tilbyde rådgivning til områdets kunstnere, besøge aktører og steder og invitere til netværksmøder o.a.

Den 28.10.20 rykkede vi for første gang vores kontor ud af Aarhus og flyttede for en dag ind på Maltfabrikken i Ebeltoft. Til dette første AaBKC pop-up-kontor fortalte Vibeke Wang, projektleder på Maltfabrikken, om stedet med efterfølgende rundtur. Ikke langt fra Maltfabrikken i Ebeltoft Havn ligger skibet Svartlöga. Træskibet fungerer i dag som et udstillingssted for samtidskunst under navnet OXER. Initiativtager Sara Kirstine Grønborg fortalte om udstillingsstedet og skibet. 

Den 19.11.20 flyttede Aarhus Billedkunstcenteret kontoret til det kunstnerdrevne udstillingssted Institut Funder Bakke, der ligger lidt uden for Silkeborg. Andreas Führer overtog stedet efter sin far, kunstneren Kai Führer, der døde i 2016, og har siden etableret udstillingsstedet Institut Funder Bakke i sin fars gamle atelierbygning. På dagen gav Andreas en kort introduktion til stedet og den aktuelle udstilling A Painter Of Our Time. Udstillingen er kurateret af Rhea Dall og Mathias kryger i samarbejde med Institut Funder Bakke og The Lake Radio. I forbindelse med udstillingen er der lavet fire radioprogrammer, som du kan høre her.