Gå til hovedindhold

Open call - Ovation - udviklingsforløb for kunstnere og kreative virksomheder

Skrevet 14. sep 2023

ovation

Bliv skarp på forretningsudvikling som kunstner, kulturskaber eller kreativ 

Lige nu har Ovation åbent for ansøgninger til pladserne på vores eftertragtede udviklingsprogram for kunstnere og kreative iværksættere og du kan nå at ansøge! 
 
Kunne du tænke dig at blive endnu skarpere på at gøre din virksomhed økonomisk bæredygtig? Vil du have udviklet dine kompetencer, få sparring fra en mentorgruppe og adgang til et super fedt netværk indenfor det kunstneriske, kulturelle eller kreative?  
Så skynd dig at ansøge om plads på kompetence- og udviklingsprogrammet Ovation. Ansøgningsfristen er 25/9. 

Programmet støttes af nogle fantastiske partnere og fonde, og derfor er egenbetalingen kun 1000 kr. 

Optages du, skydes det hele i gang med en introduktionssession, efterfulgt af et intensivt seks ugers kompetenceforløb á 12 online workshops med udgangspunkt i dig og din virksomhed. Du vil derudover få tildelt plads i en mentorgruppe med 3-5 ligesindede.  

Oveni dette får du adgang til et relevant netværk af fagfæller, da du også vil blive inviteret med til diverse netværksarrangementer. 

Næste hold starter d. 3. oktober. Læs mere om Ovation og hvordan du ansøger om en plads på holdet på: www.ovation.dk 

Bag Ovation står Slagteriet S/I og Entreprenerdy, i partnerskab med en bred skare af kultur- og erhvervsfremmeaktører i Region Midtjylland: Godsbanen, Maltfabrikken, ART HACK, Kulturaftalen / Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland, Hedensted Erhverv, Business Randers, Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, UdviklingOdder, Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande, Business Djursland, ErhvervSkanderborg, ErhvervsForumHolstebro 

Ovation er støttet af: Færchfonden, Den Jyske Kunstfond og RegionMidt