Gå til hovedindhold

Fernisering: Kærlighed på Vedøvej 3, Julie Bach

Skrevet 02. jan 2019

Alle er velkomne til fernisering d. 4. januar til udstillingen 'Kærlighed på Vedøvej 3' i Mellemrummet på Godsbanen, hvor Julie Bach udstiller tekstile værker og fotos. Udstillingen kan ses i hele januar måned, hverdage kl. 8-16.

En mængde delikate nudefarvede tekstile objekter er installeret stedspecifikt i Mellemrummet. I fotos vises de i et hjemligt miljø hjemme hos de nygifte Niels Henning og Rasmus. I dette hverdagsscenarie bliver de små sarte ’tyl-æg’ en del af en fortælling om kærlighed. Hjemmet emmer af ’tro, håb og kærlighed’, der giver et indtryk af ny begyndelse.

Som lyset rammer objekterne ændrer de karakter og skaber forskellige udtryk og et spænd i intensitet fra det helt luftige transparente til det tunge og kødelige. Ånd og hud. Hvad er det egentlig der sker, når to mennesker forelsker sig, drages mod hinanden?

Julie Bach arbejder med rumlighed, taktilitet og kropslighed med tekstil som sit primære medie. I dette projekt undersøger hun den transparente forms mulighed for forvandling.

www.juliebach.dk


Udstilling: 4. januar – 30. januar. Hverdage kl. 8-16
Fernisering: Fredag d. 4. januar kl. 16-18

Julie Bach