Gå til hovedindhold

AaBKC Social: Lovro Japundžić, kurator

Skrevet 14. dec 2018

AaBKC Social: 14. januar 2019 kl. 12-13, på Galleri Image: Lovro Japundžić, kurator
I samarbejde med Galleri Image

Lovro Japundžić er en ung kurator fra Zagreb, Kroatien, som skal kuratere en udstilling på Galleri Image i august 2019 som en del af PARALLEL: European Photo Based Platform, støttet af EU midler. Fra den 13.-19. januar er han i Aarhus og vi samarbejder i den anledning om et netværksmøde, hvor han vil tale om sine projekter og byens kunstnere kan møde ham.

Lovro Japundžić, født i 1990 i Zagreb, Kroatien, har en kandiat i kunst og sociologi. Han arbejder som kurator ved Miroslav Kraljevic Galleriet (GMK) i Zagreb, hvor han organiserede sit første soloshow, og som assisterende kurator for Organ Vida Photography Festival. Udover sin kuratering, arbejder han som producer for BADco. - en kollaborativ performance gruppe, og er også med til at styre gruppen Ziva Muzika, som bringer grænsebrydende elektronisk musik til hans hjemby, Zagreb. Han skriver løbende essays og kunstanmeldelser for lokale og internationale blade.

Læs mere her

Alle er velkommen – vi byder på en let frokost.

.......................................................................

AaBKC Social er et netværksmøde, hvor man mødes over en frokost. En kunstner eller en anden kunstprofessionel indleder frokosten med et kort oplæg og lægger op til diskussion. Formatet er tænkt som en samtale mellem "frokostspiserne”, hvor man blandt andet kan snakke om projekter, dele ny viden/research eller diskutere udvalgte emner.