Gå til hovedindhold

Velkommen til to barselsvikarer på Aarhus Billedkunstcenter

Skrevet 26. sep 2022

Den 1. juni byder vi velkommen til billedkunstner og kurator Line Sandvad Mengers, som skal vikariere for leder Kirstine Schiess Højmose, imens hun er på barsel. Samtidig får vi også selskab af kunsthistoriker Sasha Rose Richter, som skal vikariere for Pamela Grombacher, imens hun er på barsel. Vi glæder os meget til at byde dem begge velkommen og er stolte af at få en yderst kompetent billedkunstner som Line ved roret og til et gensyn med Sasha, som tidligere har arbejdet på Billedkunstcentret.

Line Sandvad Mengers har erfaring med kulturpolitisk arbejde og sparring med professionelle kunstnere, som kunstnerisk leder og organisator. Hun er uddannet billedkunstner fra Det Fynske Kunstakademi og Master of Curating fra Aarhus Universitet.

Sasha Rose Richter er freelance kurator og formidler. Hun er en af grundlæggerne bag Juxtapose Art Fair for kunstnerdrevne initiativer og har en bred viden om billedkunstneres arbejdsforhold. Hun er Cand. Mag. i kunsthistorie fra Aarhus Universitet.

I forbindelse med sit vikariat som leder af Aarhus Billedkunstcenter, siger Line Sandvad Mengers:

Billedkunstnerne er forudsætningen for, at kunsten kan komme os alle til gode og derfor er det så vigtigt at styrke deres arbejdsvilkår. Jeg glæder mig til at tilbyde kunstnerne faglig rådgivning og varetage Aarhus Billedkunstcenters rolle som netværksskabende ambassadør for billedkunsten.

I kan sige velkommen til Line og Sasha i forbindelse med vores sommerfest 1. juni.

 

Line Sandvad Mengers
Line Sandvad Mengers
Sasha Rose Richter
Sasha Rose Richter