Gå til hovedindhold

Picnic og performance

Skrevet 19. sep 2022

PICNIC - onsdag den 28. september kl. 16.00 ved Huggeormen.

Karaoke ved Flux Factory, Performance ved Lotte Bækgaard og besøg af Aarhuspanti Murga Porteña.

Der tændes op i pizzaovn og grill, sørges for bar, overdækning, borde, bænke og engangsservice - samt velkomstdrink. Vi indkøber salat, pizzadej, pizzasovs og ostetopping og noget til grillen. Medbring selv hvad du ellers ønsker på din pizza.
Af hensyn til indkøb, vil vi gerne vide hvor mange der deltager, tilmelding sker ved at man indbetaler 20 kr. på Huggeormens MobilePay: 904373.

PICNIC er et samarbejde mellem Aarhus Billedkunstcenter, BKF, Flux og Huggeormen, og er støttet af BKF´s Udvalg til Uddeling af Kulturelle Midler.

PERFORMANCE LOTTE BÆKGAARD
'FATTIG PROFESSIONEL'

'Fattig professionel' er et interaktivt performanceværk skabt af billedkunstner Lotte Bækgaard, som fremføres på Huggeormen 28. september 2022.
Under performancen modtager alle gæster en lykkepose, hvis indhold er afgørende for den enkeltes videre held og succes. Derudover oplæses en række monologer for dem der orker at lytte.
Værket omhandler kunstnerens position mellem prekær og elitær og berører hvordan privilegier og udefrakommende faktorer, kan være udslagsgivende for kunstnerens arbejdssituation og generelle levevilkår.

Program performance:
18.00: Indledende monologer oplæses
18.10: Uddeling af lykkeposer
18.25: Præmier kan afhentes i privilegieboden
18.40: Afsluttende monologer oplæses

Lotte Bækgaard

Foto: Lotte Bækgaard