Gå til hovedindhold

Opdatering om residency samarbejde

Skrevet 04. dec 2020

Sidste år tildelt New Art West Midlands og Grain Photography Hub (i samarbejde med Aarhus Billedkunstcenter og Galleri Image) et stipendium til den britiske fotograf Laura Dicken. Stipendiet støtter udviklingen af Lauras projekt, You Are Another Me, med deltagere i Aarhus.

You Are Another Me er et socialt engageret kunstprojekt, der udforsker oplevelser fra kvinder med forskellige baggrunde, der af forskellige grunde er migreret alene. På grund af Covid-19-pandemien gennemfører Laura nu sit stipendium online og skaber forbindelse digitalt med potentielle deltagere via Zoom, Skype, og WhatsApp. Laura vil samarbejde med deltagerne om at lave digitale portrætter i bevægelsesbilleder, der inkluderer stemme, lyd og billeder.

Laura Dickens praksis tager udgangspunkt i fotografering, levende billede og visuel historiefortælling. Hendes fokus ligger i socialt engagerede projekter, der skabes i samarbejde med enkeltpersoner, grupper, samfund og kunstorganisationer. 

Projektet er irganiseret i samarbejde med New Art West Midlands og Grain Photography Hub som del af vores International Collaborations.

New Art West MidlandsGrain Photography Hub

Galleri Image