Gå til hovedindhold

AaBKC Social med Signe Klejs 

Skrevet 01. dec 2021

Skal du organiseres i det nye år? Hør om hvordan det er at producere i Kunstnernes produktionsvirksomhed KKArt

Tid: Onsdag d. 8. december kl. 9.30-10.30 
Sted: Tage-Hansens gade 2, 6D (det gamle Amtssygehus).

Aarhus billedkunstcenter inviterer til AaBKC Social, der er et uformelt netværksarrangement, hvor du kan få faglig inspiration og møde dine kolleger over morgenmad. Til dette arrangement mødes vi i Signe Klejs' værksted på Amtssygehuset, hvor hun vil præsentere os for sit nuværende arbejde i DBF.

Signe Klejs er forperson for Danske Billedkunstneres Fagforening, som ejer KKArt: et non-profit, kunstnerdrevet kooperativt fællesskab, og har siden 2005 selv været medlem. DBF har siden 1981 arbejdet for bedre arbejdsvilkår for kunstnere, og gør det fortsat. KKArt er for billedkunstnere - i bredeste forstand. 

Som kunstner, der producerer i KKArt-regi slipper du for patchwork-økonomi, du og dine værker er forsikret under arbejde og transport - også i udlandet. Du får rådgivning ved prissætning og indgåelse af kontrakter, og juridisk bistand hvis der opstår twists ift. med det kunstneriske arbejde - også angående ophavsretsmæssige spørgsmål. Alt hvad angår det bureaukratiske ved produktionen: moms, skat mm. sørger kontorpersonalet for, så der bliver mere tid til at gøre det du er her for; at arbejde med din kunst. Alt i alt giver det en oplevelse af, at der er nogen har din ryg, og at der bliver en større fleksibilitet i arbejdslivet, og det skaber kontinuitet og tryghed.

Hvis du har problemer med at finde værkstedet kan du ringe til AaBKCs hovednummer: 23 45 33 60.