Rådgivning

Rådgivning og kurser
Aarhus Billedkunstcenter vil gennem rådgivning og kurser forbedre billedkunstneres vilkår i Aarhus.

Hjælp til ansøgninger
Vi rådgiver billedkunstnere og formidlere af billedkunst om, hvordan du opbygger en ansøgning til offentlige og private fonde samt til udstillingssteder. Har du en ansøgning, vi skal kigge på, så kan du maile den minimum 14 dage før, du skal sende den, så kan vi nå at hjælpe dig enten via mail eller et personligt fremmøde.
Hvis du har en idé til et projekt, men mangler rådgivning om konceptudvikling, fundraising, opbygning af C.V. og kontakt til nye samarbejdspartnere, vil vi også meget gerne vejlede dig. Der er rådgivning efter aftale på projektdækket 1. sal i Aabkc's kontor, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Kurser
Vi organiserer efter behov overordnet rådgivning og (efter)uddannelse. Vi arrangerer løbende kurser i bl.a. final cut, IN-design, nye digitale teknologier og i at skrive ansøgninger.

Søger du nye samarbejdsrelationer
Ønsker du at indgå i et samarbejde eller opbygge et værkstedsfællesskab, vil vi gerne hjælpe dig med at finde andre kunstnere i Aarhus og omegn, som har lyst til at deltage. Aabkc arbejder på at skabe et forum, hvor det er muligt for kunstnere i Aarhus at udlåne/fremleje deres beboelse eller værksted til andre kunstnere i andre dele af landet/udlandet - for at gøre det nemmere for kunstnere at lave udvekslinger og danne nye netværk.

Vejledning til produktion
Hvis du har brug for vejledning til produktion af kunst i fx træ, metal, keramik og prints, kan du kontakte Byens åbne værksteder (på Godsbanen), hvor der er faglig rådgivning.

Frivillig
Er du studerende på et af de æstetiske fag på Aarhus Universitet og har lyst til at komme i praktik eller være frivillig rådgiver på ansøgninger, må du meget gerne kontakte os.

Kort over Godsbanen

>> klik for at downloade et kort over Godsbanen