AaBKC Talk 22. november, 2018: Dominika Kluszczyk

Fra den 19.-30. november er kulturel projektleder og producer Dominika Kluszczyk fra Wroclaw, Polen på study visit i Aarhus hos Aarhus Billedkunstcenter. Hendes besøg er organiseret i samarbejde med Culture Zone Wrocław, et samarbejde der er kommet i stand som et resultat af Kulturhovedstad 2017. Samarbejdet er blevet til en international udveksling, hvor billedkunstner Sophia Ioannou Gjerding fra Aarhus skal på et study visit i Wroclaw i december 2018.

I kan møde Dominika Kluszczyk i dialog med leder af Aarhus Billedkunstcenter Kirstine Højmose til AaBKC Talk torsdag d. 22. november, 2018 kl. 19-20.30,  i TækkerAIR Aarhus, De Mezas vej 5, st. th., 8000 Aarhus C.

Dominika vil fortælle om tre projekter hun arbejder på i Polen:
- WRO Media Art Biennale. Hun researcher mulige kunstnere og projekter til næste års biennale.
- European Media Art Platform (EMAP). En europæisk platform for kunstnerisk udveksling og residencies til kunstnere, der arbejder med 'new media'. Open call åbent nu,
- IP Group & IP Studio. Identity Problem Group (IP) er et interdisciplinært kunstnerkollektiv der kombinerer billedkunst, performance, dramaturgi, arkitektur, video og lydkunst og driver IP Studio, et udstillingssted. De søger efter nye samarbejdspartnere.

Læs mere om Dominika og hendes projekter her

(AaBKC Talk er en række netværksmøder med fokus på den gode samtale. Til hvert møde vil to lokale, nationale eller internationale kunstnere og kunstfaglige aktører gå i dialog og diskutere et aktuelt emne. Alle deltagere er velkomne til at tage del i samtalen. Gratis deltagelse for alle kunstnere, kunstinteresserede og andre nysgerrige. Det er muligt at købe øl, vin og vand.)

EMAP residency 2018 (Photo: WRO Art Center / Zbigniew Kupisz)

Crown Shyness 2017 (Photo: IP Group)

Biennale WRO 2017 Draft Systems (Photo: WRO Art Center / Marcin Maziej)