Udstilling i Mellemrummet: LIMBO - af Roos Holleman og Christian Bang Jensen

LIMBO: Udstilling i Mellemrummet på Godsbanen, 27/1-25/2, 2018.

I udstillingen Limbo vises værker af Roos Holleman og Christian Bang Jensen. Udstillingens indhold er blevet til gennem en længere diskussion mellem kunstnerne og gennem deres gensidige interesse for det museale objekt og for samlingers æstetik. ’Limbo’ er en betegnelse for en mellemtilstand noget befinder sig udenfor oprindelse og funktion. I udstillingen mødes de forskellige aspekter af repræsentation og fantasi som er involveret i fremstillingen af det videnskabelige objekt. Velkommen i Limbo.

Christian Bang Jensen (f. 1983) er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi og Kunsthøjskolen i Malmø. Han arbejder tværmedialt, men ofte skulpturelt eller installatorisk, med fokus på korrespondancer i mellem materiale og betydning. Arbejdet er ofte sammensat af forskellige elementer og tager tit form som en slags udvidede collager. Hans arbejde kredser om en undersøgelse af kulturel appropriation, mytologi og historie. Han har tidligere udstillet på bl.a. Malmø Kunstmuseum, Brandts 13 og OK Corral.

www.christianbangjensen.dk / christianbangjensen@hotmail.com

Roos Holleman (1989, Tilburg NL) er uddannet i Holland i bor og arbejder i København. Hun har boet i Aarhus i de sidste par å r, og har blandt andet udstillet på Godsbanen og var artist-in-residence på ARoS Kunstmuseum i tre måneder. Hendes kunstneriske praksis består hovedsageligt af store pasteltegninger.

www.roosholleman.nl / roosholleman@gmail.com

Udstillingsperiode: d. 27. januar til d. 25. februar.

Åbningstider: hverdage fra 8-16 gennem hovedbygningen.

Adresse: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus.