Speaking with the Moon: Esotericism in Contemporary Art and Academia

En samtale mellem Malgorzata Zurada og Mark Sedgwick

Torsdag den 21. september 2017 
Klokken 16.30 - 18.00
Vogn 1, Godsbanen 

Aarhus Billedkunstcenter vil gerne invitere til afslutningsarrangement med vores artist-in-residence Malgorzata Zurada og professer på Aarhus Universitet Mark Sedgwick. Malgorzata og Mark vil fortælle om hver deres måde at undersøge og udforske forskellige trossystemer. 

Samtalen udforsker hvordan det akademiske og det kunsteriske felt kan komplimentere og lære af hinanden og hvordan de undersøger emnerne objektivitet og autensitet. 

Til slut vil der være mulighed for at publikum kan stille spørgsmål. 

Deltagere: 

Malgorzata Zurada er kunstner med base i Waszawa, Polen. Hun udvikler sin kunst ud fra okkulte teorier fra fortiden og nutiden, og hun undersøger tro og meningsskabelse. Læs mere om Malgorzatas kunstneriske praksis her eller besøg hendes hjemmeside

Mark Sedgwick er professer ved institut for kultur og samfund, Aarhus Universitet, med speciale i arabisk og islamstudier. Mark undersøger blandt andet, hvordan religion har ændret sig gennem tid, rum og steder i det pre-moderne og moderne samfund. Læs mere om Mark Sedgwicks arbejde her

 

Da det er den sidste hele dag Malgorzatas udstilling Etheric Activation Unit kan ses opfordre vi alle til at tage et kig i Mellemrummet og opleve talismanen en sidste gang.