AaBKC Social #1 - Ormston House & the Sustainability Plan: Tool-Kits

Frokost netværksmøde med den irske kurator Mary Conlon på Den Blå Hest - 26. maj 2017

OBS >> Gæster skal tilmelde sig via e-mail: projektkoordinator@aabkc.dk. Tilmelding foregår efter første-til-mølle-princippet, max. 10 gæster.

AaBKC Social er en netværk-event udviklet af Mary, der er tænkt som et alternativt format, hvor kunstnere kan samtale og skabe nye møder. Under Marys ophold hos Aarhus Billedkunstcenter vil hun facilitere en række frokostmøder, der giver mulighed for at drøfte et nyopstartet projekt, dele ny viden og research eller forslå aktiviteter og begivenheder. 

Deltagerne inviteres til at medbringe frokost og spise sammen.

AaBKC Social #1: Ormston House & The Sustainability Plan

Den første AaBKC Social finder sted d. 26. maj fra 12.00-13.00 ved kunstnerværkstederne på Den Blå Hest (Oddervej 80, 8270 Højbjerg).

Her vil Mary fortælle om Ormston House, der er et kulturcenter og udstillingssted, som hun driver i hjertet af byen Limerick i Irland. Ormston House er udviklet for at fremme kunstneriske ambitioner, faglig udvikling og lokalt engagement, og ud fra et ønske om at blive klogere på, hvordan man kan støtte kunstnerne bedre. Mary vil også komme ind på ét af hendes igangværende projekter, The Sustainability Plan: Tool-Kits, og er interesseret i at høre nærmere om de udfordringerne der kan være ved at opretholde en kunstnerisk praksis. 

Der er gratis adgang til arrangementet og alle er velkomne. Glem ikke at tage din frokost med!