Praksispræsentation - Aarhus Kommune

Aarhus Kommunes Billedkunstudvalg vil gerne opdateres på så mange Aarhus-kunstnere som muligt:
”Billedkunstudvalget fungerer som kommunens rådgivere, når det handler om kunst”, fortæller formand for Billedkunstudvalget, Katja Bjørn. ”Billedkunstudvalget vælger kunstnere til udsmykningsopgaver i forbindelse med den omfattende byggeaktivitet i Aarhus Kommune. Vi står også for kommunens kunstindkøb og rådgiver kommunen i andre projekter og sammenhænge, hvor der er brug for kunstfaglig sparring. Derfor har vi brug for at have så bredt og opdateret et kendskab som muligt til de aktive Aarhuskunstnere. Der kommer hele tiden nye gode kunstnere og designere til. Og dem, vi allerede kender, får nye erfaringer, som vi gerne vil opdateres på.”

Billedkunstudvalget opfordrer derfor kunstnerne til at finde og udfylde ansøgningsblanketten, så man som kunstner figurerer på listen. Billedkunstudvalget forsøger at skabe en oversigt, så det har et kvalificeret og opdateret udgangspunkt, når det skal overveje relevante kunstnere til diverse udsmykningsopgaver, kunstindkøb og andre kunstprojekter. Listen over kunstnere vil desuden kunne overleveres til fremtidige Kunstråd.

Det er en helt uforpligtende og åben invitation, hvor man kan indtaste de oplysninger, som man synes er relevante for Billedkunstudvalget, som f.eks. hjemmesideadresse, fotos mv.

Der er ingen ansøgningsfrist, og man går blot ind på: https://aarhus.dk/praksispraesentation

Aarhus Billedkunstudvalg består af tre medlemmer: Katja Bjørn (formand), Else Ploug Isaksen og Ditte Lyngkær Pedersen. De udgør udvalget frem til 2021.

Med venlig hilsen
Aarhus Kommunes Billedkunstudvalg v/ Katja Bjørn, Else Ploug Isaksen og Ditte Lyngkær Pedersen

For yderligere info vedr. ansøgning: usc@aarhus.dk
Ansøgningsfrist: Løbende.
Hvor?: https://aarhus.dk/praksispraesentation
For yderligere info vedr. presse: katja@chora.dk