ART BAR med billedkunstner Birgit Bjerre - De farlige penge / Money talk(s)

I denne udgave af ART BAR byder billedkunstner Birgit Bjerre ind til en workshop og diskussion om nogle af de ting billedkunstnere ikke normalt har lyst til at snakke om – nemlig kunstnerisk praksis og økonomi. Meget få mennesker er uafhængige af penge, og penge er en grundpræmis for kunstudøvende. Måske fylder penge i virkeligheden endnu mere for kunstnere, end de gør for andre erhvervsgrupper, netop fordi der er mangel på dem.

Men økonomi kan være svært at tale om. Som kunstner er stram økonomi ofte en barsk realitet, og måske netop derfor bliver betaling for kunstrelateret arbejde, og bredden af de ting vi gør for at tjene penge hele tiden, noget vi konstant må forholde os til.

Men kan vi blive bedre til at diskutere økonomi og arbejdsliv? Hvor er grænserne for, hvad man kan gøre for at få det til at hænge sammen? Påvirker det din kunst negativt, at du skal forholde dig til økonomi? Har vi brug for mere åbenhed og større vilje til at snakke om penge? Hvorfor bliver penge ofte dømt ude som ”ikke-kunstnerisk interesse”, og bliver man mindre kunstner af at sælge sine værker?

Forudsætningen for at være med er, at du har lyst til at gå ind i en åben og nysgerrig workshop om penge. Birgit Bjerre vil lave et oplæg til diskussion, og deltagere vil få mulighed for at svare på spørgsmål og diskutere i grupper.

Birgit Bjerre er billedkunstner og kreativ strategisk rådgiver. Hun er uddannet på Det Jyske Kunstakademi samt Medievidenskab, Aarhus Universitet. Hun udstiller på flere gallerier og har undervist på bachelorniveau i både kunstpraksis, strategi og kommunikation.

Adresse: Vogn 1, Godsbanen

Tidspunkt: torsdag d. 1. februar, 2018, kl.17-20

Eventet afholdes i samarbejde med Århus Kunstakademi. Der vil som altid til vores ART BAR være muligt at købe øl, vin og vand.